JUTKA TRAŽIO SEKS DA DANIELI ZAPOSLI MUŽA Rekao je „Važi, srce“ i tražio broj. Nakon par minuta stigao je PRVI OGAVNI SMS

JUTKA TRAŽIO SEKS DA DANIELI ZAPOSLI MUŽA Rekao je „Važi, srce“ i tražio broj. Nakon par minuta stigao je PRVI OGAVNI SMS

JUTKA TRAŽIO SEKS DA DANIELI ZAPOSLI MUŽA Rekao je „Važi, srce“ i tražio broj. Nakon par minuta stigao je PRVI OGAVNI SMS

Bili smo očajni, malo dete, muž bez posla, odlučila sam da se obratim Jutki za pomoć oko zaposlenja koju nam je u kampanji obećao. Tada je krenuo naš pakao.

Ovako u ekskluzivnoj ispovesti za „Blic“ prvi put javno govori Daniela Vukajlović, jedna od žrtava bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke. Danielu smo pomenuli u jednom od tekstova pre više od godinu dana, ali smo posle toga poštovali njenu želju da joj se ime ne pominje u javnosti. Danas, četrnaest meseci kasnije, uz podršku supruga Nebojše odlučila je da sa čitaocima našeg lista podeli jezivo iskustvo kroz koje su ona i njena porodica prošli. Kaže, shvatila je da se skrivanjem nije zaštitila. Naprotiv. Prošla je gore od onih žena koje su se od starta odvažile da govore javno.

Daniela i Nebojša su sa detetom živeli u zajednici kod njegovih roditelja. Ona je radila kao kuvar ili paker u trikotaži, on nije imao posao, radio je tek povremeno kad bi mu se ukazala prilika. Tokom kampanje za lokalne izbore, Jeličić je posetio njihov zaselak Veliku Grabovnicu i obećavao puteve, infrastrukturu, zaposlenje. Pročitajte još:

– Glasali smo za njega. Pobedio je, a onda mesecima ništa. Život je bivao sve teži. Hranili smo se proizvodima iz naše bašte, često se dešavalo da za pelene nismo imali, pa smo kupovali na komad – pričaju Vukajlovići.

Sve ostalo, kažu, bio je luksuz.

– Odlučio sam da sam potražim posao od ljudi koji su nekada mene i nas molili za glas. Međutim, na koja god vrata da pokucam, odgovor je bio isti: „Jutka se pita“ – poverava nam Nebojša.

Jednom prilikom Daniela je videla Jeličića nedaleko od opštine i rešila je da mu se obrati.

– Predstavila sam se, ukratko objasnila našu tešku finansijsku situaciju i zamolila ga da pomogne suprugu da nađe posao, bilo gde, čak može i kontejnere da nosi. Odgovorio je: „Važi, srce, uradiću sve što je u mojoj moći“ i tražio mi brojeve telefona – kaže Daniela. pročitajte i…

Bila je, tvrdi, srećna pošto se Nebojši bližio rođendan, pa je dobila priliku da ga iznenadi. Međutim, samo nekoliko minuta nakon što se pozdravila s Jutkom, stigla je i prvi SMS – „cmoook“.

Pomislila je da je pogrešio broj.

Naredna dva dana nije stigla da razgovara s mužem, a u međuvremenu su stigle i druge poruke: „Volkaaam te“, „Želkaaam te, kad će da se volkamo?“.

– Rekla sam da je pogrešio i da sam ja Daniela koja je tražila posao za muža, a on je odgovorio: „Nisam, srce, znam, želkam te“. Sve vreme sam pokušavala da skrenem temu i izbegnem odgovor na te neprimerene poruke tako da ga ne uvredim, da ipak pokušam nekako da nađem mužu posao.

Posle dva, tri dana, Daniela je ispričala suprugu šta se dogodilo i pokazala mu poruke. Odlučili su da budu mudri, ali i oprezni jer im je posao bio neophodan da prežive. Posle nekog vremena, Nebojša je dobio poziv da dođe kod Jutke u kancelariju. Iako su mu kroz glavu prolazile svakakve stvari, otišao je i dobio obećanje da će dobiti posao, ali da se učlani u Novu Srbiju, stranku u kojoj je Jeličić tada bio.

Izvor: www.blic.rs