Torbica: Treća Srbija da vrati radnika Informatike na posao

Torbica: Treća Srbija da vrati radnika Informatike na posao

Torbica: Treća Srbija da vrati radnika Informatike na posao

informatika-placanje-300x225Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada iz Pokreta socijalista Bojan Torbica zatražio je danas od stranke Treća Srbija da vrati na posao Miodraga Krivokuću i da mu uputi javno izvinjenje.

Torbica je u saopštenju za javnost zatražio od Treće Srbije da odgovori na optužbe Krivokuće, koji je rekao da je dobio otkaz jer nije želeo da radi na prikupljanju glasova za Treću Srbiju.

 

Miodrag Krivokuća je član Pokreta socijalista.

 

Bojan Torbica je zatražio i da Treća Srbija odgovori na optužbe da li je rukovodstvo JKP Informatika iz Novog Sada, kojim upravlja Treća Srbija, u periodu od oktobra 2013. do februara 2014. godine primilo 25 radnika, koji su svi članovi te stranke.

 

„Na koji način Treća Srbija misli da sprovede svoj program čije su osnove rad, mladi i porodica kada bez posla ostavlja i izbacuje na ulicu mladog čoveka sa troje dece, bolesnom suprugom i roditeljima teškim invalidima?“, upitao je Torbica.

 

Miodrag Krivokuća je zatražio od gradonačelnika Miloša Vučevića da ga zaštiti od bahatosti stranačkih rukovodilaca, a apelovao je i na policiju i sudstvo u Srbiji da preispitaju rad JKP Informatika, utvrde nepravilnosti i procesuiraju odgovorne za partijska zapošljavanja i trošenje novca.

 

Dodao je da njegova porodica živi teško, da mu je žena teško bolesna, da imaju troje dece, a da u isto vreme izdržava i roditelje koji su invalidi.

 

Izvor: www.blic.rs