Medicinska sestra iz Valjeva: Direktor mi slao seksi poruke!

Medicinska sestra iz Valjeva: Direktor mi slao seksi poruke!

Medicinska sestra iz Valjeva: Direktor mi slao seksi poruke!

Radica Jančić tvrdi da je uznemirava čelnik Doma zdravlja. Dr Milivoje Simović negira optužbe i tvrdi da su SMS montirali.

– U porukama koje mi je slao mobilnim telefonom stalno je tražio da se vidimo i to je trajalo do oktobra 2013. – kaže Radica Jančić. – Kada sam odbila, prestale su poruke, ali su pojedini rukovodioci službi počeli da me šikaniraju.

Na konferenciji za štampu odbornika Grupe građana „Pobeda“ novinarima je na uvid dala fotokopije poruka. U njima je napisano „Poljupci za tebe“, odnosno „Gde si? Možeš u DZ oko 16.30?“.

– Pojedini šefovi službi maltretirali su me do aprila prošle godine, kada sam, kao navodno nesposobna, prebačena u Hitnu pomoć – tvrdi Jančićeva. – Obraćala sam se zbog toga direktoru Doma zdravlja, ali mi je odgovorio da nisam u pravu. Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema bila sam na bolovanju, a sada sam na godišnjem odmoru. Zbog svega, podnela sam krivičnu prijavu.

Milivoje Simović tvrdi da ove optužbe nisu tačne, te da je prema njoj, kao neposredni rukovodilac, bio maksimalno uviđavan, kao i prema svakom zaposlenom, pa joj je ponudio odgovarajuće radne zadatke.

– To jeste broj mog mobilnog telefona, ali navodne SMS poruke su montirane, one ne postoje, a ja zaista ne znam kako je to urađeno – kaže dr Simović.

TRAŽI SMENU

– O ovom slučaju, ali i drugim ozbiljnim problemima u Domu zdravlja u Valjevu pokrenuću raspravu na prvoj narednoj sednici lokalnog parlamenta – poručuje Ljubomir Bradić, odbornik GG „Pobeda“. – Očigledno, dr Milivoje Simović mora pod hitno da bude smenjen, iako tvrdi da iza njega stoji koalicija SNS i SPS u Valjevu i Beogradu.

Izvor: www.vecernjenovosti.rs