Ponovo odloženo suđenje Vanji Udovičiću za mobing

Ponovo odloženo suđenje Vanji Udovičiću za mobing

Ponovo odloženo suđenje Vanji Udovičiću za mobing

Ročište na suđenju Ministarstvu omladine i sporta zbog navodnog mobinga prema zaposlenoj Aleksandri Knežević, a za koje žrtva optužuje direktno ministra Vanju Udovičića, ponovo je odloženo danas zbog izostanka sudije Maje Čogurić.

Sudija Čogurić je ovoga puta bila sprečena da prisustvuje suđenju zbog bolesti. Isti scenario odgirao se i na prethodnom ročištu, 21. marta ove godine. Naredno ročište u ovoj parnici zakazano je za jul.

Advokat Milan Ateljević nije želeo da detaljnije komentariše drugo odlaganje u ovom postupku, ali je naglasio da “ni nakon godinu dana od podnešenja prijave dokazni postupak još nije otpočet”.

– Nadamo se da ćemo na idućem ročištu konačno čuti iskaz oštećene, moje klijentkinje – rekao je Ateljević za “Blic”.

Na današnjem ročištu takođe nije bio ni ministar Udovičić, koji nije bio ni pozvan da u ovoj fazi postupka prisustvuje suđenju.

Podsećamo, Aleksandra Knežević, nekadašnja službenica Ministarstva omladine i sporta, podnela je protiv ministra Udovičića prijavu zbog zlostavljanja na poslu, ali do danas nije želela u medijima da otkriva suštinu prijave, odnosno kakvo je zlostavljanje pretrpela.

 

Izvor:http://www.blic.rs/vesti/hronika/ponovo-odlozeno-sudenje-vanji-udovicicu-za-mobing/6rkepv1